PaytrailKlarna Lasku

STARBOARD 12 EVO IQ 71 WOODCARBON

Etusivu > PURJELAUTAILU > Laudat

STARBOARD 12 EVO IQ 71 WOODCARBON
STARBOARD 12 EVO IQ 71 WOODCARBON
STARBOARD 12 EVO IQ 71 WOODCARBON
Tuotekoodi
746634
Valm. tuotekoodi
1003120201001
Saatavilla
Toimituskulut
290,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
1 790,00 €
kpl

EVO IQ 2012 - The Evolution Part II

Hyökkää sideshore-aaltoihin yhtenä päivänä ja toisena heitä freestyle-setti sekalaisessa onshore-aallokossa. Evo IQ, muuntautumiskykyinen, freestyle-henkinen aaltopeli.

Evo-laudat ovat edustaneet ensijulkaisustaan 2003 lähtien modernia, kompaktia wave-mallistoa. Evo-laudat on luonnoltaan smootheja, liukuja ja ennenkaikkea muuntautumiskykyisiä erilaisiin aaltokeleihin, erilaisille kuskeille. Evo IQ-mallisto, joka julkaistiin ensimmäisen kerran kaudella 2010, lisäsi lautaan useamman evän konseptin sekä sovellettavuuden, jotka paransivat lautojen laajaa käyttöolosuhteiden skaalaa.

Evo IQ-laudat ovat freestyle-vaikutteisten kuskien kuten Philip Kosterin ja Taty Fransin suosimia, erityisesti lautojen kyvystä repiä kaiken irti kaikissa olosuhteissa. Erityisesti pienissä aalloissa modernit aaltokuskit yhdistävät puhtaan aaltoajon freestyletrikkeihin.

Uutta kaudella 2012: Rockerlinen hienosäätö tuo laudan perään lisää potkua, jonka ansiosta laudan perä kiihdyttää ja nousee takajalan alla vahvemmin. Kupera perä on korvattu V-muodolla, joka parantaa kanttien reagointia erityisesti back-foot-kuskilla. Perän V-muoto komppaa hyvin kiihtyvän perän kanssa; nämä yhdessä lisäävät luistavaa tunnetta ja antavat laudan kiihtyä myös laudan carvatessa.

Exo IQ-laudat tulevat uusilla Draken Q10-tuplaevillä viimevuotisen yhden evän sijaan.

Eväasetukset

Tuplaevät ovat Evo IQ-lautojen vakioasetus. Tuplaeväisenä Evo IQ vastaa radikaalisti ja sallii viime hetken muutokset kulkusuunnassa. Antelias ja kaareva keskirockerin linja mastokiskon ja etujalkalenkin välissä antavat etuosan V-muodon kanssa kantilta-kantille-ajofiiliksen. Ajettaessa kantilla Evo IQ kuitenkin myös kulkevat käännösten läpi poikkeuksellisella kiihtyvyydellä, ilman hermostuneisuuden tunnetta. Lauta onhyvin smooth ja helppo ajaa. Lauta myös kääntyy hyvin nopeasti, mutta laudan perä ei kuitenkaan karkaa alta. Kuitenkin laudassa on myös synnynnäisiä tuplaeväisen laudan ominaisuuksia, kun laudalla hypätään aallosta - lauta mahdollistaa radikaalisen nopeat liikkeet ja new-school-Takamanööverit onshore-olosuhteissa.

Yksieväisenä Evo IQ muuntautuu klassisemmaksi plaaniherkuksi. Lauta nousee kantilla nätisti ylätuuleen. Kun lauta tuplaeväisenä kääntyy käännöksissä enemmän etukantin kautta, yksieväisenä käännöksien paino on enemmän evällä. Yksieväisenä Evo IQ viihdyttää wave-kuskien lisäksi myös freeride-luukuttajia, sillä laudan perä istuu nätisti ja kiitää veden yli, halliten helposti myös puuskaiset olosuhteet.

Rakenne

WoodCarbon - kevyin, vahvin vaihtoehto; Wood - erittäin kevyt, jäykkä ja testitiimin suosikki; Technora - kevyt ja vahva, hinnaltaan paras vaihtoehto.

Tekniset tiedot: http://www.rautio.fi/sports/purjelautailu/laudat/evoiq/

tech
tech
RAUTIO TOOLS OY
Kalajoentie 21
FI-85100, Kalajoki
FINLAND
puh. +358 (0) 8 460085
sports (at) rautio.fi
Y-tunnus: 0580325-9