PaytrailKlarna Lasku

Starboard AtomIQ 130 DUO + Synergy 6.7

Etusivu > PURJELAUTAILU > Purjelautapaketit

Starboard AtomIQ 130 DUO + Synergy 6.7
Starboard AtomIQ 130 DUO + Synergy 6.7
Starboard AtomIQ 130 DUO + Synergy 6.7
Starboard AtomIQ 130 DUO + Synergy 6.7
Starboard AtomIQ 130 DUO + Synergy 6.7
Tuotekoodi
704601
Valm. tuotekoodi
CARVE141TSQ72
Saatavilla
Toimituskulut
1 890,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
1 990,00 €
kpl

AtomIQ Duo  130 on edeltäjäänsä ohuempi, sekä 13% leveämpi, joka tuo lautaan vakautta ja responsiivisuutta. Laudassa on kestävä 3DX pinnoite.

Lisätietoja Starboardin sivuilta

Severne Synergy on nykyaikainen ja samalla helppokäyttöinen purjelautailijan purje täytenä pakettina. Pakettiin sisältyvät purjeen lisäksi masto, mastonjatke, mastonjalka, puomi ja nostonaru. Eli kaikki, mitä tarvitset purjeen rikaamiseen käyttövalmiiksi! 2019 laudassa on aina vakiona irroitettava keskiköli. Jos opettelet vielä alkeita tai lähdet vesille alle 5 m/s tuulissa voit pitää kölin kiinni laudassa. Kölin poistamalla laudasta tulee täysiverinen Freeride lauta!

Synergy on erinomainen purjevalinta sekä ensimmäiseksi omaksi purjeeksi että esimerkiksi mökkikäyttöön, tai kun haluat helposti säilytettävän ja koottavan purjekokonaisuuden. Toisin kuin muut rikipaketit, Synergy ei ole ainoastaan edullinen. Se on suunniteltu perusteista lähtien tekemään ensimmäisistä purjelautailukokemuksistasi mahdollisimman helppoja. Rikin eli purjekokonaisuuden osat sopivat toisiinsa mutkattomasti ja purjeen kokoaminen käy vaivatta.

Synergyssä yhdistyvät kevyet materiaalit ja tekninen toimivuus pakettina, jonka jokainen osaa rikata valmiiksi. Synergy-riki tulee kätevässä kantolaukussa, jossa jokaiselle rikin osalle on oma, nimetty paikkansa. Kantolaukun päälle on painettu myös rikausohjeet, joiden avulla kokematonkin surffaaja saa purjeen käyttövalmiiksi. Synergyllä käytät vähemmän aikaa valmisteluihin rannalla ja enemmän aikaa surffaamiseen vesillä!

Jokainen Synergy-purjekoko tulee omalla mastolla ja puomilla. Näin sinun ei tarvitse säädellä puomin ja mastonjatkeen pituutta, vaan kaikki osat ovat valmiiksi oikeissa mitoissaan. Purje on Monofilm / X-Ply -materiaalia.

Purje tulee täydellisenä – et tarvitse muita osia! Lisäksi pakettiin kuuluu trapetsi ja trapetsinarut.

ilmoita trapetsin koko lisätiedoissa.

tech
tech
RAUTIO TOOLS OY
Kalajoentie 21
FI-85100, Kalajoki
FINLAND
puh. +358 (0) 8 460085
sports (at) rautio.fi
Y-tunnus: 0580325-9