PaytrailKlarna Lasku

RED RIDE WINDSUP 10'7 PAKETTI

Etusivu > SUP JA WINDSUP > SUP-laudat > Windsup

RED RIDE WINDSUP 10'7 PAKETTI
RED RIDE WINDSUP 10'7 PAKETTI
RED RIDE WINDSUP 10'7 PAKETTI
RED RIDE WINDSUP 10'7 PAKETTI
Tuotekoodi
826675
Valm. tuotekoodi
REDWINDSURFPAKETTI
Saatavilla
Toimituskulut
1 799,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Purjelautailu ilmatäytteisellä laudalla ei ole kompromissi – sen sijaan se paljastaa sinulle uuden upean lähestymistavan purjelautailuun! 10'7" Windsupissa yhdistyvät onnistuneesti ilmatäytteisen laudan hyödyt ja purjelaudan tekniset elementit.

Lauta on käytännöllinen ilmatäytteinen SUP, joka on suunniteltu erityisesti aloittelevalle purjelautailijalle.

MSL fuusiokomposiitti ja ilmatiivis päällyste. MSL-teknologiassa toinen kerros kovaa käyttöä kestävää polymeeria sulautetaan dropstitch-ytimeen jo raaka-ainevaiheessa, jolloin säästytään liimausvirheiltä. Kehittyneen teknologian teollinen prosessi säästää melkein 2 kg laudan painossa ja tekee laudasta jäykemmän matalammilla ilmanpaineilla.

Nyt voit kiinnittää lautaasi ilman työkaluja minkä tahansa lisätarvikkeen, joka on yhteensopiva maailman johtavan pidikevalmistajan RAM MOUNTin tuotteiden kanssa. Kiinnitä lautaasi lisätarvikkeet GPS-laitteista ja kameroista onkivapoihin ja mukitelineisiin, vaivattomasti ja varmasti.

Tekniset tiedot:
Pituus: 10'8"
Leveys: 34"/863mm
Paksuus: 4.7"/120mm
Tilavuus: 296 litraa
Suppaajan paino: max 120kg/265lbs

Lisätietoja tuotteista, opastus- ja vinkkivideoita sekä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin ja paljon muuta Red Paddle Co:n suomenkielisillä sivuilla osoitteessa https://redpaddleco.com/fi/.

Tämä paketti sopii erinomaisesti aloittelevalle purjelautailijalle sekä nautiskelevalle mökkisurffaajalle.

Pakettiin sisältyvät lauta tarvikkeineen (markkinoiden paras kantoreppu, Titan-pumppu, korjaussarja, US-evälaatikko sekä vesitiivis kännykkäpussi) ja Red Ride 3.5m2 täydellinen riki (purje, masto, puomi, mastonjatke ja mastonjalka (base)). Lisäksi paketin mukana tulee 3-osainen kevyt ja kestävä Carbon 50 mela

 

ilmoita haluamasi purjekoko lisätiedoissa

tech
tech
RAUTIO TOOLS OY
Kalajoentie 21
FI-85100, Kalajoki
FINLAND
puh. +358 (0) 8 460085
sports (at) rautio.fi
Y-tunnus: 0580325-9