PaytrailKlarna Lasku

RED 19 RIDE RIG 3,5M

Etusivu > SUP JA WINDSUP > SUP-laudat > Rikit

RED 19 RIDE RIG 3,5M
RED 19 RIDE RIG 3,5M
RED 19 RIDE RIG 3,5M
Tuotekoodi
823739
Valm. tuotekoodi
RED7CHRP35
Saatavilla
Toimituskulut
475,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

REDin Windsupit ovat nopeasti osoittautuneet markkinoiden parhaiksi aloittelija- ja kevyen tuulen purjelaudoiksi. Samalla laudat kuitenkin edustavat aitoa suppailukokemusta.

Taatakseen sinulle parhaan mahdollisen purjelautailukokemuksen REDin välineillä RED PADDLE CO. on kehittänyt sarjan RIDE-rikejä eli purjekokonaisuuksia, joiden yksinkertaisen kokoamisen, helpon käytön ja keveyden ansiosta purjelautailu on hauskaa ja vaivatonta!

3,5 neliön RIDE-riki on sopiva erityisesti hieman enemmän surffanneille teini-ikäisille sekä aikuisille, jotka haluavat ottaa ensimmäisen tuntuman purjelautailuun.

Purje on keskeltä kirkasta monofilmiä, jotta surffari näkee varmasti ympärilleen 360 astetta. Purjeen väritys istuu laudan väritykseen, joten näytät kuuluvasi kokonaisuuteen heti alusta asti, oletpa sitten aloittelija tai aalloissa temppuja taituroiva surffari!

Jokainen riki eli purjepaketti sisältää purjeen lisäksi kiinteämittaisen puomin, kaksiosaisen epoksimaston, mastonjalan ja Universal-jointin. Kokonaisuus on erittäin helppo oppia rikaamaan toimivaksi purjeeksi - olet vesillä ennätysajassa!

REDin tuotantotiimi on suunnitellut purjeita 1980-luvulta saakka, joten voit olla varma, että jokainen purje on tehty parhaista materiaaleista suorituskykyiseksi surfvälineeksi. Purjeissa on laaja tuuliala. Näistä purjeista et kasva ulos heti ensimmäisten sessioiden jälkeen!

tech
tech
RAUTIO TOOLS OY
Kalajoentie 21
FI-85100, Kalajoki
FINLAND
puh. +358 (0) 8 460085
sports (at) rautio.fi
Y-tunnus: 0580325-9