Paytrail
Jousto

Toimitusehdot ja maksutavat

 • Tilaamasi tuotteet toimitetaan jakopakettina suoraan kotiisi tai muuhun haluamaasi osoitteeseen tai lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Mitä eroa näillä on? Toimitus lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen on nopein vaihtoehto, pakettisi on noudettavissa yleensä yhden, viimeistään kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta. Jakopaketti toimitetaan suoraan kotiisi tai vaikka työpaikalle, tosin jakelu lisää toimitusaikaa yhdestä kahteen arkipäivää. Mikäli tilauksella on kiire, kannattaa se siis ottaa lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Huomioithan että verkkokaupassamme on oletuksena jakopaketti, eli jos haluat toimituksen lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen, ilmoitathan siitä Lisätietoja-kentässä. Kun tilauksesi on pakattu saat Matkahuollon seurantakoodin sähköpostiisi. Saat myös tekstiviesti-ilmoituksen paketin saapumisesta. Suuret (yli 170-litraiset) purjelaudat ja kovat SUP-laudat toimittaa Kaukokiito. Kuljetusliikkeestä soitetaan sinulle aina ennen toimitusta, kannattaa siis pitää puhelin lähettyvillä mahdollisuuksien mukaan jos odotat meiltä toimitusta. Kuljetusliike ei siis koskaan tuo/jätä pakettiasi minnekään ennen kuin vastaanottaja on tavoitettu. Tilausten toimituksiin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä myynti@rautio.fi.
 • Tilauksen toimituskulut ovat 10,90€.
 • Yli 300€ tilaukset rahtivapaasti
 • 14 vrk palautusoikeus. Jos et ole tyytyväinen tilaamasi tuotteeseen, voit lähettää sen meille takaisin 14 vuorokauden kuluessa. Palauttamasi tuote hyvitetään sinulle. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja pakkaukset vahingoittumattomia. Vaihdoissa ja palautuksissa liitä lähetyksen mukaan pakkauslista. Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, siitä on sovittava lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@rautio.fi.
 • Näillä ehdoilla toimitamme tilauksia vain Suomessa.
 • Alle 18-vuotias voi ostaa vain postiennakolla, ja tarvitsee tilaukseensa holhoojansa allekirjoituksen.

Maksutavat

 • Voit maksaa suoraan pankkitililtäsi verkkopankeissa tai vaihtoehtoisesti luottokortilla (Maksunvälittäjänä Paytrail).
 • Tarjoamme myös lasku- ja osamaksuvaihtoehdot Klarnan kautta

Toimitus

 • Nopeat toimitukset
  Toimitusaika on yleensä noin 2-3 arkipäivää. Valtaosa tuotteistamme postitetaan kuitenkin tilauspäivänä tai sitä seuraavana päivänä. Toimitusaika voi joskus olla pidempi kuin tämä, ilmoitamme sähköpostitse mikäli toimitus viivästyy.
tech
RAUTIO TOOLS OY
Kalajoentie 21
FI-85100, Kalajoki
FINLAND
tel. +358 (0) 8 460085
sports (at) rautio.fi
Business ID: 0580325-9
Paytrail